www.luxinmo.com
Home » Blog » Costa Blanca tilegner seg den moderne stilen for å markere en milepæl i luksuseiendomssektoren

Costa Blanca tilegner seg den moderne stilen for å markere en milepæl i luksuseiendomssektoren

Anerkjente arkitekter og konstruktører med bemerkelsesverdig prestisje er involvert i en god del av de nåværende prosjektene i Jávea, Moraira og i nærheten av San Juan-stranden.

Costa Blanca tilegner seg den moderne stilen for å markere en milepæl i luksuseiendomssektoren
Kategorier Steder,Costa Blanca
27 nov., 2019

Moderne stil og luksus på Costa Blanca

Costa Blanca tilegner seg den moderne stilen for å markere en milepæl i luksuseiendomssektoren

Allerede i 2017 var Alicante en spansk provins med flest høytstående boliger til salgs i Spania. Dette er noen av faktorene som har ført til den forestående byggeboomen på Costa Blanca: et utmerket klima hele året, den beste utsikten over Middelhavet og verdien for pengene som presenteres som et mye mer attraktivt alternativ for begge eierne og kjøpere.

En ytterligere betingelse har vært den vedvarende utviklingen av turisme og dens evne til å tiltrekke seg store investorer fra hele verden. Mer enn en femtedel av luksuseiendommen som er tilgjengelig for kjøp i landet, ligger langs Alicante-kysten, og har virkelig høye kvalitetsstandarder og virkelig "rimelige" priser.

På den annen side er denne bølgen av eiendomssektoren i regionen et relativt ungt fenomen og trekker derfor på moderne eiendommer med fortreffelighet. En stor del av de mest aktuelle moderne boligene i landet ligger rundt dette området.

Anerkjente arkitekter og konstruktører med bemerkelsesverdig prestisje er involvert i en god del av de nåværende prosjektene i Jávea, Moraira og i nærheten av San Juan-stranden. Til de nevnte territoriene kan legges det alltid beundrede Benidorm og de avantgardistiske Altea Hills.

Moderne arkitektur til tjeneste for naturen og komforten

Evnen til å tilpasse seg et samfunn der hvert element peker på optimalisering, bærekraft og bruk av de nye teknologiene, er en funksjon som skal fremheves i de nyeste luksuseiendommene på Costa Blanca.

Uten å ofre de formelle og estetiske verdiene som en krevende klient søker og trenger, ser det ut til at luksusvillaene i Alicante åpner veien for det som kan være den mest avantgardistiske versjonen av disse elementene. Dette er eiendommer som utnytter fordelene ved land, temperatur og naturlig lys, for å gi en mye mer gjennomtenkt opplevelse med habitatbegrepet. Alt dette betyr komfort og kvalitet, selvfølgelig.

Hyppige elementer i utformingen av luksuseiendommer vil være terrassene, denne gangen ikke som et komplement, men som hovedpersoner i forestillingen om boliger. Landskapsprosjekter får stor relevans og understreker koblingen mellom innvendige og utvendige rom i huset.

De enorme glassvinduene er et praktisk talt uunnværlig element, ikke bare for å dra nytte av naturlig lys, men også for å fremheve den essensielle komponenten på Costa Blanca - utsikten. Det er viktig å tenke på at mange av luksushusene ligger ved vannkanten eller på toppen av åsene.

Minimalisme er pålagt som et klokt alternativ. Hvis det som gjør Costa Blanca spesiell er dets eksepsjonelle økosystem, er de mest verdsatte bygningene de der økosystemet tar over plass og ikke omvendt.

Alt dette, lagt til lønnsomheten ved å investere i de nye luksuriøse urbanisasjonene i Alicante, gjør regionen til en av de mest verdsatte destinasjonene i det nåværende landskapet.